Presentatie

Alle expertise die ik als architect bezit, bied ik ook afzonderlijk aan. Hierbij kunt u denken aan het vervaardigen van een Artist impression, een animatie of een maquette die uw project doeltreffend presenteren. Door een combinatie van verschillende producten wordt een presentatie nog sterker neergezet.
De kosten voor de verschillende onderdelen zijn erg afhankelijk van de ambitie en complexiteit van uw wensen. Neem voor een vrijblijvende offerte contact op via de CONTACT pagina.


Artist impressions

Artist impressions
Communiceer de juiste ambities met uw publiek. Conceptmatig of juist realistisch. In de beginfase, zet u middels een conceptimpressie al in een vroeg stadium uw ambitieniveau neer. In een gevorderd stadium zorgt een realistisch beeld voor een natuurgetrouwe verbeelding van het uiteindelijke resultaat.

Animatie

Animatie
Geef een duidelijk beeld van een stedenbouwkundig plan, loop virtueel door de straten of betreed al vast een woning.

Interactieve animatie

Interactieve animatie
 Geef uw publiek de mogelijkheid om (online en interactief) al vast rond te kijken in een ontworpen ruimte of naar een object.

Handschets

Handschets
Een handschets geeft de verbeelding een persoonlijke en minder definitief uiterlijk. 

Maquette

Maquette
 Nog altijd zeer effectief in het presenteren van een ontwerp. Loop er omheen of belicht specifieke onderdelen. Door gebruik van het juiste materiaal, de schaal en detailniveau regisseert u hoe een ontwerp wordt gezien.