1. SCHETSGESPREK

Je wilt (ver)bouwen, maar je hebt geen idee of bouwen met een architect iets voor jou is. Je wil me eerst leren kennen, hoe ik werk en of het klikt. In een vrijblijvende en kosteloze sessie, praten we door je ideeën, wensen, ambities en mogelijkheden heen.

In dit gesprek wordt ook direct duidelijk wat de planologische en technische mogelijkheden zijn voor je woning. Ik werp mogelijk een andere kijk op de wensen waardoor er ineens wel oplossingen worden gevonden voor een probleem waar je al langer over zit te denken.

Producten Schetsgesprek
– kosteloos en vrijblijvend
– kennismaking
– inventarisatie ideeën, wensen, eisen en ambities
– foto’s van situatie
– eerste ideeën

Wat kun je zelf doen:
– vraag archieftekeningen op bij de gemeente
– maak een moadbord

1. SCHETSGESPREK 2. ONTWERP 3. UITWERKEN 

Het liefst kom ik bij je langs op de betreffende locatie zodat ik een goede indruk krijg van de betreffende woning of kavel.

Aan de hand van dit schetsgesprek maak ik een offerte. Als ook die naar wens is, start het ontwerpproces met uiteindelijk de daadwerkelijke bouw!

Tip: maak een ‘moodboard’ met sferen die je mooi vindt. Dat kunnen ook beelden zijn die niets met de (ver)bouw te maken hebben, maar meer een sfeer of kleur uitstralen die je mooi vindt. Kijk op mijn pinterestpagina (PINTEREST) voor een selectie van inspirerende beelden en maak er vervolgens zelf één.